Antet Prima pagina
Catalog produse
Sarbatorile de iarna si de primavara - Craciunul si Pastele sunt intotdeauna prilejuri de a sarbatorii insasi esenta poporului roman - Nasterea si Invierea lui Isus.

Sunt momente unice care se sarbatoresc impreuna cu familia si cu prietenii apropiati, momente pe care le vrem perfecte si unice.
 
Ce poate fi mai frumos decat rasetele copiilor, emotia si fericirea lor atunci cand se strang in jurul bradului de Craciun. Cand manutele lor mici, prind cate un globulet in brad, sau intind beteala pe ramurile lui.
 
Pastele constituie un moment inaltator in fiecare an. Sarbatorim Invierea Domnului. Si cum poate fi acest lucru unic in fiecare an decat prin lumina. Va propunem suporturi speciale care prin frumusetea si originalitatea lor sporesc magia momentelor.
 
Amintirile puternice au nevoie de impulsuri puternice ca sa nu se uite. Si cum uitarea este naturala, avem nevoie de simboluri ca amintirile sa ramana vii in viata noastra.
 
Noi va putem oferi aceste simboluri, aceste ancore emotionale catre momentele emotionante din viata Dvs. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati si vom face tot posibilul, ca impreuna cu Dvs., sa creem acele ancore.

» Craciun & Paste

5.00 Lei
Comanda acest produs
Globuri
6.00 Lei
Comanda acest produs
Clepsidre
10.00 Lei
Comanda acest produs
Butelcute
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011