Antet Prima pagina
Catalog produse

»  General

Cub 2 culori

 

 

Pret: 650.00 Lei

Comanda acest produs

Cub 2 culori
Cub 2 culori
Cub 2 culori
Cub 2 culori
Cub 2 culori
Comanda instant - Cub 2 culori

Email Telefon

Cub 2 culori

Cub 2 Culori
 
Este un produs deosebit care provoaca la visare. Modelul interior poate fi oricare, limita fiind doar imaginatia noastra. Culorile pot fi variate, asamblarea acestora fiind realizata fara adeziv, datorita proprietatilor de planeitate perfecta a suprafetelor.
Se pot alege diferite forme geometrice, se pot acoperi metalic anumite parti, se pot inscriptiona anumite parti prin metalizarea mesajului.
Formele geometrice pot fi combinate intr-un suport de creioane, suport de telefon, etc.
Constituie un cadou perfect, un produs util care prin mesajul imprimat, poate oferi o sansa in plus pentru dezvoltarea afacerii Dvs., pentru incheierea unor noi contracte.
 
 
Pretul nu include produsul. Pretul contine personalizarea. Pretul se stabileste in functie de dimensiunile dorite. Daca se doreste si produsul, va rugam sa ne contactati. Datele de contact sunt in sectiunea " CONTACT ".
 
 

 
Produsul prezentat, este posibil sa nu mai poata fi gasit la furnizori. Daca se doreste achizitionarea unui asemenea model, exista mai multe moduri :
  1. Daca il gasiti Dvs. pe un site anume, ne puteti indica site-ul si ne vom ocupa noi. Va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  2. Daca il gasim in varianta aproximativa - va vom transmite o poza + costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  3. Daca aveti Dvs. produsele pentru personalizare + acoperire, va rugam sa ne transmiteti o poza + dimensiunile aproximative si va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011