Antet Prima pagina
Catalog produse

»  General

Cub Sticla

 

 

Pret: 550.00 Lei / buc.

Comanda acest produs

Cub Sticla
Cub Sticla
Comanda instant - Cub Sticla

Email Telefon

Cub Sticla

Cub sticla
 
Produsul final este de o calitate superioara si constituie un cadou foarte frumos pentru orice ocazie. Poate fi folosit si in prezentarile de orice natura (moda, saloane, etc.) pentru decorare si crearea unei atmosfere selecte si in acelasi timp calde.
Poate fi personalizat cum doriti : se acopera metalic una sau mai multe suprafete, se pot imprima mesaje sau poze.
Totul depinde doar de imaginatia Dvs.
 
 
Pretul nu include produsul. Pretul contine personalizarea. Pretul se stabileste in functie de dimensiunile dorite. Daca se doreste si produsul, va rugam sa ne contactati. Datele de contact sunt in sectiunea " CONTACT ".

  
Produsul prezentat, este posibil sa nu mai poata fi gasit la furnizori. Daca se doreste achizitionarea unui asemenea model, exista mai multe moduri :
  1. Daca il gasiti Dvs. pe un site anume, ne puteti indica site-ul si ne vom ocupa noi. Va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  2. Daca il gasim in varianta aproximativa - va vom transmite o poza + costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  3. Daca aveti Dvs. produsele pentru personalizare + acoperire, va rugam sa ne transmiteti o poza + dimensiunile aproximative si va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011