Antet Prima pagina
Catalog produse

»  Restaurare

Cutite ESKILSTUNA

 

 

Pret: 0.00 Lei

Comanda acest produs

Cutite ESKILSTUNA
Cutite ESKILSTUNA
Cutite ESKILSTUNA
Cutite ESKILSTUNA
Comanda instant - Cutite ESKILSTUNA

Email Telefon

Cutite ESKILSTUNA

Cutite ESKLISTUNA
 
Tacamurile au o mare valoare sentimentala. Se transmit din generatie in generatie, odata cu amintirile sau evenimentele care au generat procurarea lor. Amintirile care se deapana atunci cand toata familia se afla in jurul mesei, sunt facilitate de tacamuri. Ele ofera o atingere intima, faptul ca sunt tinute in mana, sunt tot timpul in fata ochilor - realizeaza acel declic in derularea amintirilor. Apoi, totul decurge de la sine - aerul acelui moment, frumusetea acelei epoci, totul este perfect.
 
Cutitele - in numar de 12 bucati - au lama din inox si manerul din alpaca acoperit cu argint. Lamele erau afectate de detergenti - aveau puncte de rugina si aveau un aspect patat. Manerele erau destul de putin afectate.
 
S-a procedat la lustruirea lamei (oglinda) pana la indepartarea petelor si punctelor de rugina, apoi s-a acoperit cu titan pentru protectie.
Detaliile sunt pastrate pana la cele mai fine linii.

 
Datorita varitatii produselor care se pot acoperi, in aceasta sectiune " RESTAURARE ", nu se poate genera un pret anume. Pretul se estimeaza in functie de produsul care se doreste a fi restaurat si in functie de operatiile care se executa asupra lui - montare, demontare, sablare, polisare, etc.

Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011