Antet Prima pagina
Catalog produse

Globuri

 

 

Pret: 5.00 Lei / buc

Comanda acest produs

Globuri
Globuri
Globuri
Globuri
Globuri
Globuri
Comanda instant - Globuri

Email Telefon

Globuri

Globuri
 
Sarbatorile de iarna, incet, incet, se aproprie si fiecare dorim sa le intampinam cat mai frumos si mai traditional. Va prezentam o acoperire deosebita a acelor obiecte care infrumuseteaza cel mai mult bradul de Craciun - globurile.
Este o conceptie proprie, creata pentru a impresiona si a oferi ceva deosebit momentelor petrecute impreuna in familie, in jurul bradului. Bineinteles, realizam si globuri argintii sau aurii.
Culorile care curg pe suprafata sticlei - de la portocaliu la violet - creaza impresia ca intreg curcubeul a poposit in camera Dvs. Datorita acoperirii metalice lumina va fi reflectata in toate directiile, realizand ceva superb.
 
Se poate acoperi argintiu, auriu, degrade. Plus mesaje si imagini (fulgi de zapada, etc.)
 
Va asteptam cu viziunea Dvs. pe care o vom pune in practica impreuna.
 
Pretul este NUMAI pentru acoperire. NU include si pretul produsului - produsul poate fi furnizat de catre Client sau se poate cere sa se achizitioneze de la un anumit furnizor.
 

Cantitate minima 30 buc.

 
Produsul prezentat, este posibil sa nu mai poata fi gasit la furnizori. Daca se doreste achizitionarea unui asemenea model, exista mai multe moduri :
  1. Daca il gasiti Dvs. pe un site anume, ne puteti indica site-ul si ne vom ocupa noi. Va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  2. Daca il gasim in varianta aproximativa - va vom transmite o poza + costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  3. Daca aveti Dvs. produsele pentru personalizare + acoperire, va rugam sa ne transmiteti o poza + dimensiunile aproximative si va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011