Antet Prima pagina
Catalog produse

Home Made - Produse Artizanale

 
Produsele oferite de companii sunt frumoase, sunt impresionante, sunt perfecte. Dar ...pentru ca exista un DAR ..... trebuie suflet, trebuie sa iti spuna o poveste, trebuie sa iti placa faptul ca nu sunt perfecte. Trebuie sa intelegi modul de gandire a celui care a creat acest lucru si mai ales cui se adreseaza : unui copil, unui tanar rebel sau poate unui barbat care doreste sa isi organizeze biroul in asa fel incat sa fie ceva diferit de rutina zilnica.
 
De aceea, am decis sa colaboram cu acei oameni care doresc sa comercializeze lucruri create de mana lor. Lucruri care exprima viziunea unui anumit lucru transpus in realitate. Lucruri transformate din banalul pe care il gasesti in orice magazin in produse inzestrate cu suflet. Lucruri create din componente obisnuite - dar care impreuna alcatuiesc ceva diferit, ceva iesit din tiparele cotidiene.
 
Nu sunt produse de serie, nu sunt ceva ce gasesti in fiecare magazin. Este ceva unicat, ceva deosebit. Produsele nu sunt perfecte, dar pot fi realizate si la sugestiile potentialilor cumparatori.
 
Momentan suntem la inceput, dar va promitem sa promovam ideile oamenilor care doresc sa creeze frumosul. Va asteptam in magazinul nostru - VIZITATI-L IN FIECARE ZI.

 

» Home Made

90.00 Lei
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011