Antet Prima pagina
Catalog produse
Nuntile si Botezurile constituie intotdeauna motive de sarbatoare si fericire.
 
Este impresionant sa vezi cum se citeste iubirea si fericirea pe chipul tinerilor insuratei sau dragostea care radiaza, pur si simplu, din gesturile si privirea proaspetei mamici care isi crestineaza pruncul.
 
Totul trebuie sa fie perfect, pentru ca peste ani, cand privesc in urma, sa isi aduca aminte cu placere de momentele definitorii din viata lor.
 
Poate ca nu utilizam in fiecare zi calculatorul ca sa privim inregistrarile, poate ca nu deschidem tot timpul albumele cu poze, dar cum ar fi daca v-ati bea cafeaua sau ceaiul dintr-o cana care are imprimat pe ea, anul evenimentului si un anumit mesaj.
 
Aceste lucruri vi le putem oferi printr-un procedeu care imortalizeaza pentru totdeauna momentele importante din viata Dvs. Pur si simplu, timpul nu afecteaza calitatea produsului. La fel cum stergem de praf un pahar sau un bibelou, tot asa ridicam valul uitarii de pe amintiri.
 
Amintirile puternice au nevoie de impulsuri puternice ca sa nu se uite. Si cum uitarea este naturala, avem nevoie de simboluri ca amintirile sa ramana vii in viata noastra.
 
Noi va putem oferi aceste simboluri, aceste ancore emotionale catre momentele emotionante din viata Dvs. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati si vom face tot posibilul, ca impreuna cu Dvs., sa creem acele ancore.
 

» Nunti & Botezuri

10.00 Lei
Comanda acest produs
Cupe & Pahare
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011