Antet Prima pagina
Catalog produse

»  General

Sticla Vin

 

 

Pret: 12.00 Lei / buc.

Comanda acest produs

Sticla Vin
Comanda instant - Sticla Vin

Email Telefon

Sticla Vin

Sticla Vin
 
Este un model deosebit. Scrisul este foarte bine pus in evidenta de acoperirea cu bronz. Detaliile sunt uimitoare si sunt scoase in evidenta de bronzul auriu. Poate fi acoperit si un metal care ii da culoarea argintie, in functie de preferintele Dvs.
O asemenea sticla pe masa, sau in barul dvs. sau chiar in crama, este un mod ideal de a pastra aromele deosebite ale vinului. Chiar si dupa ani, atunci cand vinul este vechi si nobil, acoperirea sticlei nu isi va pierde stralucirea, chiar daca mediul de stocare a sticlei este unul umed.
Impactul vizual nu poate fi contestat - ea va fi vedeta principala - se va impune, nu prin eticheta de diferite culori si marci, ci prin detaliile perfecte. Un vin nobil, de o calitate deosebita - merita sa fie imbuteliat intr-o sticla care prin perfectiunea detaliilor il pune in adevarata lumina si valoare.
 Poate fi furnizata si argintie.
 
 
Pretul nu include produsul. Pretul contine personalizarea. Daca se doreste si produsul, va rugam sa ne contactati. Datele de contact sunt in sectiunea " CONTACT ".
 

Cantitate minima 20 buc.

 
 
 
Produsul prezentat, este posibil sa nu mai poata fi gasit la furnizori. Daca se doreste achizitionarea unui asemenea model, exista mai multe moduri :
  1. Daca il gasiti Dvs. pe un site anume, ne puteti indica site-ul si ne vom ocupa noi. Va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  2. Daca il gasim in varianta aproximativa - va vom transmite o poza + costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  3. Daca aveti Dvs. produsele pentru personalizare + acoperire, va rugam sa ne transmiteti o poza + dimensiunile aproximative si va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email. 
 
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011