Antet Prima pagina
Catalog produse

Suport 3 lumanari

 

 

Pret: 25.00 Lei / buc

Comanda acest produs

Suport 3 lumanari
Suport 3 lumanari
Suport 3 lumanari
Comanda instant - Suport 3 lumanari

Email Telefon

Suport 3 lumanari

SUPORT 3 LUMANARI
 
Sarbatorile de iarna, incet, incet, se aproprie si fiecare dorim sa le intampinam cat mai frumos si mai traditional. Va prezentam o acoperire deosebita a unui suport de 3 lumanari. Este o conceptie proprie, creata pentru a impresiona si a oferi ceva deosebit momentelor petrecute impreuna in familie, in jurul bradului.
Culorile care curg pe suprafata sticlei - de la portocaliu la violet - creaza impresia ca intreg curcubeul a poposit in camera Dvs. Datorita acoperii metalice lumina va fi reflectata in toate directiile, realizand ceva superb.
 
Poate fi folosit si in alte ocazii : Nunta, Botez, sau orice fel de aniversare. Este ceva deosebit, care se face remarcat imediat, pentru ca pur si simplu este ceva unic ca forma si culoare. Poate fi personalizat cu texte, dar nu cu imagini, datorita formei.
 
Se poate folosi si sub forma de material promotional - deoarece nu se adreseaza unui anotimp anume.
 
Pretul este NUMAI pentru acoperire. NU include si pretul produsului - produsul poate fi furnizat de catre Client sau se poate cere sa se achizitioneze de la un anumit furnizor.
 

Cantitate minima 5 buc.

 
 
Se poate acoperi argintiu, auriu, degrade. 
 
Va asteptam cu viziunea Dvs. pe care o vom pune in practica impreuna.
 
 
 
Produsul prezentat, este posibil sa nu mai poata fi gasit la furnizori. Daca se doreste achizitionarea unui asemenea model, exista mai multe moduri :
  1. Daca il gasiti Dvs. pe un site anume, ne puteti indica site-ul si ne vom ocupa noi. Va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  2. Daca il gasim in varianta aproximativa - va vom transmite o poza + costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  3. Daca aveti Dvs. produsele pentru personalizare + acoperire, va rugam sa ne transmiteti o poza + dimensiunile aproximative si va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011