Antet Prima pagina
Catalog produse

»  General

Vaza Ceramica

 

 

Pret: 25.00 Lei / buc.

Comanda acest produs

Comanda instant - Vaza Ceramica

Email Telefon

Vaza Ceramica

Vaza Ceramica
 
Vaza ceramica cu model. A fost acoperita cu bronz, in vid.
Produsul final este de o calitate superioara si constituie un cadou foarte frumos pentru orice ocazie. Poate fi folosit si in prezentarile de orice natura (moda, saloane, etc.) pentru decorare si crearea unei atmosfere selecte si in acelasi timp calde. In acest fel, florile vor fi mult mai bine puse in evidenta.
Este perfect functionala, nu este influentata de radiatiile UV.
Poate fi furnizata si argintie.

 
Pretul nu include produsul. Pretul contine personalizarea. Daca se doreste si produsul, va rugam sa ne contactati. Datele de contact sunt in sectiunea " CONTACT ".
 

Cantitate minima 10 buc.

 
 
Produsul prezentat, este posibil sa nu mai poata fi gasit la furnizori. Daca se doreste achizitionarea unui asemenea model, exista mai multe moduri :
  1. Daca il gasiti Dvs. pe un site anume, ne puteti indica site-ul si ne vom ocupa noi. Va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  2. Daca il gasim in varianta aproximativa - va vom transmite o poza + costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  3. Daca aveti Dvs. produsele pentru personalizare + acoperire, va rugam sa ne transmiteti o poza + dimensiunile aproximative si va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011