Antet Prima pagina
Catalog produse

»  General

Vaza Multicolora

 

 

Pret: 12.00 Lei / buc.

Comanda acest produs

Vaza Multicolora
Vaza Multicolora
Vaza Multicolora
Comanda instant - Vaza Multicolora

Email Telefon

Vaza Multicolora

Vaza Multicolora
 
Este un produs deosebit care provoaca la visare. O asemenea vaza constituie vedeta suportului sau a mesei de flori. Eleganta trandafirilor, pasiunea lalelelor rosii, gelozia florilor galbene sau chiar parfumul salbatic al florilor de camp vor fi puse in valoare de o asemenea vaza. Lumina care va trece prin apa va fi un joc de culori intens si variat, un adevarat curcubeu in miniatura.
Constituie un cadou perfect pentru indragostiti, un adevarat mesaj de dragoste si apreciere fata de persoanele importante din viata noastra, un alt fel de comunicare, la nivelul sensibilitatii si empatiei, un alt fel de a spune "Te Iubesc".
 
 
Pretul nu include produsul. Pretul contine personalizarea. Daca se doreste si produsul, va rugam sa ne contactati. Datele de contact sunt in sectiunea " CONTACT ".
 

Cantitate minima 10 buc.

 
Produsul prezentat, este posibil sa nu mai poata fi gasit la furnizori. Daca se doreste achizitionarea unui asemenea model, exista mai multe moduri :
  1. Daca il gasiti Dvs. pe un site anume, ne puteti indica site-ul si ne vom ocupa noi. Va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  2. Daca il gasim in varianta aproximativa - va vom transmite o poza + costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
  3. Daca aveti Dvs. produsele pentru personalizare + acoperire, va rugam sa ne transmiteti o poza + dimensiunile aproximative si va vom transmite costul total (achizitionare produs + personalizare + transport) PENTRU O BUCATA si asteptam decizia Dvs. pe email.
Adaugati un comentariu
Pentru a comenta este necesar sa fiti autentificat. » Click aici
spacer
Website detinut de Irca Sistem S.R.L. , CIF: 28022220, Reg.Com: J29/170/2011